Visie

Trapezium is sinds 1998 gespecialiseerd in het traceren en selecteren van hoogopgeleide, succesvolle financiële professionals in tax & accountancy, finance en bankinsurance.

Ons bureau benadert uitsluitend professionals in de passieve arbeidsmarkt.
Dit zijn professionals die, om wat voor reden dan ook, zich niet actief in de arbeidsmarkt begeven of gevraagd willen worden voor een vervolgstap. Juist deze kandidaten worden door Trapezium persoonlijk benaderd en uitgenodigd voor een vrijblijvend adviesgesprek met als centraal thema de loopbaan van de professional.

Bij Trapezium staat de kandidaat centraal. Zodoende kunnen wij onze kandidaat een onafhankelijk deskundig advies op maat geven over het moment (timing) en de richting van een eventuele loopbaanstap. Ook kunnen wij, wanneer het moment dáár is, verschillende opdrachtgevers en vacatures aanbieden die mogelijk passen in het toekomstbeeld en bij de verwezenlijking van de loopbaandoelstellingen. Deze maatwerkfactor is tevens zeer zinvol voor een toekomstig werkgever; de professional neemt immers een weloverwogen vervolgstap in zijn carrière. Het is onze ervaring dat deze aanpak een hogere “success rate” oplevert bij het bemiddelen van onze professionals.

Trapezium beschikt over een groot netwerk van financiële professionals enerzijds en belangrijke contacten binnen financiële organisaties en instellingen anderzijds. Het financiële netwerk van Trapezium omvat:

  • Accountantskantoren: big four, middelgrote en tal van kleinere kantoren
  • Belastingadvieskantoren: big four, middelgrote en tal van kleinere kantoren
  • Banken
  • Verzekeringsmaatschappijen
  • Intermediairs
  • Bedrijfsleven algemeen: diverse multinationals en (groot) MKB.

Wij bemiddelen met name in permanente posities/vaste aanstellingen.